En kvart!

Tjenare idag fick jag och min klass en kvarts sovmorgon inte mycket men vi fick det för att vi hade samlat tip stjärnor! och då fick vi en bra belöning. Nu eller snart ska jag gå till skolan men tänkte hinna blogga lite också!
Puzzaar
Yeah!

i love your blog!


Fantastisk dag azzå!

Tjenare bloggen! Det är världens skönaste dag,bara sitter på fritids och bloggar azzå helt fantastiskt! Har inga läxor eller någon aktivitet idag(måndag) Älskar måndagar! Någon mer som håller med mig kommentera i så fall! Jag nästan somnade i skolan för att jag tittade på en film som heter Stora Jönssonligan fast det är en serie men ialla fall jag såg den och sen när jag skulle somna så var klockan 22:00! Sen gick jag upp 07:45 fast jag egentligen skulle gå upp 07:00! Kram!
SMILIEY:)

OS-DAG!

Morsning idag har jag haft os-dag i skolan dä var jätte kul! Vi hade kast mä liten boll,stöta kula,längdhopp,höjdhopp,60 m och två grenar till som man fick vara mä i frivilligt dä var 800 m och kurirstafett. Vilken dag azzå! Kommenatera gärna detta inlägg vill se va ni tycke rom friidrott!
Kramizzar ps:i like it!
SNYGGT

Tackar!

Jag vill tacka alla mina vänner/lärare m.m för alla gratulationer! Jag blir väldigt glad när folk grattar mig på min födelsedag. Jag har haft en super bra födelsedag! Puzz alla er!

Födelsedagen inne!

Äntligen är dagen inne,min födelsedag. Det har varit en niceig dag och vi fick godis idag i skolan av min lärare som har varit i Prag! Jag har inte fått något av mina föräldrar än men ska få det snart. Men av min bästis Maja fick jag ett bästishalsbandoch ett klistermärksalbum mä klistermärken och av min kille Wille fick jag ett LOVE halsband. Hoppas jag får nått bra av min föräldrar,dä tror jag nog!
Kramizzar och Puzzar //nattis


Match!

Tjenare bloggen,idag har jag spelat match mot Kärrtorp! Dä blev 6-1 till oss och jag gjorde ett mål både idag och förra matchen fast målet i förra matchen var snyggare! Puzz

The best team! <3<3<3 :) :) :) :) :)

PARTY!

Tjenare idag klockan 4 ska jag på grillpary hos min kompis i min klass som heter elin! Dä ska bli jätte kul. Vi kommer grilla utomhus och säkert ha världens roligaste kväll tillsammans,dä är nästan alla tjejer i klassen som är bjudna.
Gott

Tibetansk spaniel!

Jag har två tibitansk spanielar! De heter Zacke & Mille! Det här är en ramsa till dä!
LITEN OCH SMART TIBETANSK SÅKLART!
Det här är inte zacke eller mille men såhär ser en tibbe ut!

Otursdagen!

Nej idag är det otursdagen azzå fredag den 13:De?? Jag har haft ganska mycket otur idag faktigst.
1:Skrapa mig på min hemnyckel 4 gånger
2:Skrapa tån i asfalt kanten
3:Knaka naacken på studsmattan
Med mera! <3<3<3<3<3<3<3<3
Oh my god!

Disco bowling dags :)

Tjena bloggen! Snart är dä dags för DISCO BOWLING mä fotbollslaget! Super nice azzå. Mina lagkamrater är världens bästa!  Jag kommer ha dä jätte mysigt i två timmar mä dä bästa laget ever. Puzz på er LAGET! THE BEST footballs team never ever!
BOWLING


Kollo! (INFO)

Snart ska jag på kolla mä min bästis majis! Vi ska dit den 13 juni,två dagar efter skolavslutningen! LÄNGTAR! <3<3<3<3<3<3 Jag är ganska ofta inne på min blogg men vissa dagar hinner jag inte! Dä ä för att jag har ganska mkt läxor mä skolan och tvärflöjten. Men annars bloggar jag ofta! Vissa tycker att jag aldrig bloggar men jag lyssnar inte på dä särskilt mycket för de har fel! Ellerhur alla bloggtittare????
PuzzzHELG!

Yes äntligen helg har längtat så himmla länge tills idag! Jag ska iallafall chilla idag! Mä familjen dä ska bli mysigt. Nån mer som håller mä mig???? Puzzar Kramizzar nattis nallen ledin(hehe)

Stirrar typ(inte meningen)

Skola today!

Hejsan idag har jag vart i skolan och det har varit ganska bra fast lite pratit då och då tyckte jag! Men jaja nu är jag hemma och bloggar typ och kollar fejan. Ska träna klockan 7 om 2 timmar ungefär. Men ha det bra PUZZZZZZ:) :) :) :) :) <3<3<3<3<3Mitt öga! NÄRBILD!! <3<3

RSS 2.0